Tarieven en vergoedingen

 • Kennismakingsgesprek (half uur)
  Gratis
 • Individuele begeleiding
  € 85,00 per sessie
 • Kinderen en jongeren (tot 18 jaar)
  € 75,00 per sessie
 • Begeleiding in bedrijfsleven
  Op aanvraag
 • Begeleiding van gezinnen/partners
  Op aanvraag, afhankelijk van de hulpvraag, bijeenkomst en het aantal personen

Huisbezoek is ook mogelijk. Hierbij wordt het normale uurtarief gehanteerd plus reiskosten (0,40 cent per km incl. BTW). Graag bij verhindering de afspraak minimaal 24 uur van te voren afzeggen anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Betalingen contant of per bank (in overleg).

Vergoedingen

Psychosociale hulpverlening wordt vergoed onder de noemer alternatieve geneeswijzen. Deze vorm van hulpverlening is niet opgenomen in het basispakket maar wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekeringen. Voor verdere algemene informatie hierover kunt u het beste contact op nemen met de eigen zorgverzekeraar of kijken op de site van de LVPW.

Controleer bij uw eigen zorgverzekering wat de individuele dekking is, en welke behandelingen vanuit de aanvullende verzekering worden vergoed.

Kwaliteitsborging

logoLVPW    LSR_schildje_3      Logo RGCZ

logo scag_2-001kanker.nl

Lokale netwerken

 

Landelijke Vereniging voor Psychosociaal Werkenden (LVPW)

LVPW is een onafhankelijke beroepsvereniging van en voor psychosociaal zorgaanbieders. Er zijn in Nederland ongeveer 30 psychosociaal therapeuten met specifieke kennis over IBD.

De Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden is tijdens kantooruren bereikbaar via: 075-6700 492 of per mail via: clientcontact@lvpw.nl. Vermeld hierbij uw naam, woonplaats en telefoonnummer.
De LVPW verwijst u naar de psychosociaal therapeut die het dichtst bij u in de buurt zijn/haar praktijk heeft.